Kenniscentrum WMO

Kenniscentrum WMO is dé specialist op het gebied van opleiden binnen de lokale overheid en zorginstellingen. ‘Kennis delen zit in ons DNA’.

Al onze medewerkers en trainers hebben een achtergrond binnen dit segment en weten wat er speelt bij onze klanten. Oprichters Frans Lustermans en Miquel Wijngaards werkten jaren geleden samen in de thuiszorg. Daar zagen zij wat goed ging en wat niet goed ging binnen de zorg en besloten deze opgedane kennis te delen met gemeenten en zorginstellingen.

Deze kennis delen wij door verschillende opleidingen en trainingen aan te bieden binnen het brede sociale domein met van oorsprong een focus op het vakgebied Wmo (Wet Maatschappelijke Ondersteuning). In 2015 kwam daar de Jeugdwet bij en ook op het terrein van de Participatiewet kunnen we u voorzien van de benodigde kennis, zodat u weer helemaal up-to-date bent. Een actueel overzicht vindt u op onze website: www.kenniscentrumwmo.nl. Deze worden zowel incompany gegevens als via open inschrijvingen.

Een impressie van onze opleidingen en trainingen zijn:
✓ Wmo consulent 2.0
✓ Beleidsmedewerker sociaal domein
✓ Gezinsregisseur
✓ Basistraining GWS4all voor Wmo
✓ Actualiteiten in de Wmo / Jeugdzorg

Daarnaast ondersteunen we organisaties, vooral gemeenten, door middel van detachering en advies. Vanuit onze locaties in Meppel en Haarlem bieden wij onze diensten in geheel Nederland aan. We ondersteunen op projectbasis door inzet van onze specialisten. Een onafhankelijk advies, of de uitval in verband met ziekte- of zwangerschapsverlof van uw collega, kunnen wij snel en kwalitatief goed voor u oplossen.

Wij beschikken over een groot netwerk van specialisten, denk aan:
✓  Wmo consulent (front- en backoffice);
✓  Consulent Jeugd;
✓  Inkomensconsulent;
✓  Beleidsmedewerker Wmo en Jeugd (sociaal domein)
✓  Jurist sociaal domein;
✓  Financieel specialist sociaal domein;
✓  Projectleider;
✓  Kwartiermaker;
✓  Interim- en verandermanager.

Onze organisatie kenmerkt zich door korte communicatielijnen, een enorme drive, kwaliteit, snelheid, zorgvuldigheid en duidelijke afspraken. U kunt van ons resultaatgerichtheid en een no-nonsense mentaliteit verwachten.
Wij zijn u graag van dienst!

Meer informatie:
Noordeinde 4a 7941 AT MEPPEL T 085 – 401 83 62
Frederikspark 1 2012 DA HAARLEM T 023 – 547 10 10
www.kenniscentrumwmo.nl

M. Wijngaards
Directeur
Noordeinde 4A 7941 AT Meppel
M 06 524 98 702 T 0522 476 955
E mwijngaards@kenniscentrumwmo.nl
W www.kenniscentrumwmo.nl

WMO_foto